domingo, 24 de noviembre de 2013

Compte enrere

Com va el cap de setmana, ja esteu preparant-vos per l'esdeveniment esportiu més important de l'any? Espere'm que sí perquè només teniu un dia i mig per fer la vostra inscripció des de la mateixa web a la Cursa d'Orientació de la Dona. Aixó sí, si encara us falten quadrar un parell de detalls i no us queda clar si podreu descobrir Els Hostalets de Pieros-Collbató també teniu l'opció de fer l'inscripció el mateix diumenge al Centre de Competició amb un petit recàrrec. Però avise'm, millor no apurar fins l'últim día per garantir-vos un mapa.

Per la nostra banda ja està tot a punt i només cal que siguin les 9 del matí del diumente 1 de desembre per donar començament a la Cursa d'Orientació vinculada a una més forta unió entre l'esport i la dona. Només falteu vosaltres i les vostres ganes per passar una jornada divertida.

Estigueu atents a la nostra pàgina de Facebook per poder tenir un primer contacte amb les donetes, dones, donasses i donotes que vindran a la Cursa. A més, qui vulgui començar a conèixer la simbologia d'un mapa d'orientació pot adreçar-se a la web de la Federació Catalana d´Orientació, i recordeu que el mateix dia de la cursa haurà una xerrada informativa a les 9.30h.